Press Room

 

Please find HelloYoga news and press release here.

HelloYoga
Verdens første platform for personlig online yogatræning

Fredag d. 21. juni, International Day of Yoga.

webpress.png

Med det nye koncept HelloYoga har iværksætterparret Sarah & Adam Sheikh Hjorth skabt en unik platform, der forbinder yogalærere med yogaudøvere fra hele verden gennem personlige en-til-en træningstimer. Priserne kan konkurrere med det lokale fitnesscenter og med i ejerkredsen og bestyrelsen har HelloYoga topledere fra både amerikanske Uber og Yelp.

Intimiderende træningstimer med 30 smidige, svedige yogaudøvere i små lokaler, lange cykelture til træningscenteret og månedsmedlemskaber, der bare fosser ud af kontoen. De fleste kender det. Som verdens første platform for yogaudøvere og yogalærere fra hele verden giver HelloYoga mulighed for at booke en-til-en personlige yogatimer direkte hjemme i stuen. Det sker med 3 nemme klik, og prisen er blot 65 kr. for 25 minutter og 95 kr. for 55 min. I august tilføjes desuden abonnement, hvor man kan træne op til fire gange pr. måned for 195 kr. og seks gange pr. måned for 275 kr.

Personlig træning, men billigere end et fitnessmedlemskab
Prisen for at benytte HelloYoga er lav, og det er meningen, forklarer Founder & CEO Adam Hjorth:

Det er vigtigt for os, at HelloYoga prismæssigt er et reelt alternativ til et medlemskab i fitnesscenteret eller det lokale yogastudie. Det prispunkt kan vi ramme ved at samarbejde med lærere fra Indien, Spanien og Argentina. Selvom HelloYoga er personlig yogatræning one-to-one, er det faktisk billigere end fx SATS og mange lokale studier. Jeg betalte selv 600 pr måned for mit lokale yogastudie, indtil jeg begyndte at bruge HelloYoga hjemme fra stuen.

Enkel ide, men svær at udføre teknologisk
HelloYoga har kodet platformen 15 måneder, og et fuldt managementteam har siden nytår arbejdet på at udvikle organisationen i både Danmark og Indien. Umiddelbart kan konceptet lyde som en enkel og åbenlys ide, så hvorfor findes det ikke allerede? Fordi integreret en-til-en videoteknologi stadig er forbeholdt giganter som Skype, Facetime og Google. CEO Adam Sheikh Hjorth uddyber:

Det har været en udfordring for teamet at komme på plads med teknologien, og det er nok derfor, ingen har givet sig i et kast med det før. For os har spørgsmålet aldrig været om der er plads til det her koncept på markedet, men om hvem der kom først og or gjorde det bedst. Nu er HelloYoga først og det giver os en masse knowhow til forhåbentlig også at blive de bedste.

4.000+ yogalærere på venteliste til HelloYoga
Er HelloYoga løndumping, kan man måske spørge sig selv. Nej, tværtimod. Indiske lønninger ligger langt under dem, vi kender til i den vestlige verden. En gennemsnitlig yogalærer har en timeløn på 15-20 kr., en nyuddannet advokat 50-60 kr. og en restaurantmanager 10-20 kr. Efter omkostninger tjener en yogalærer via platformen 66,5 kr. for 55 minutter, hvilket er blandt grundene til, at mere end 4.000 yogalærere siden nytår har søgt om at blive en del af HelloYoga.

Vi blev overraskede over, hvor hurtigt HelloYoga spredte sig viralt i fx Indien, men det bekræfter jo bare vores koncept, og at vi imødekommer et behov hos yogalærere, der næsten altid arbejder freelance og må rejse til fjerne destinationer for at få sæsonarbejde. Med HelloYoga får lærerne en fleksibel – og god – ekstra-indkomst, uanset hvor de befinder sig. Vi håber at kunne gøre en forskel for tusinder af familier på sigt, understreger Sarah Sheikh Hjorth.

Yelp og Uber i bestyrelsen hjælper erfarent ledelsesteam
HelloYoga er fra dag ét tænkt som et globalt firma, og bestyrelsen har derfor også base i New York med bl.a. Paul Reich (Senior Vice President Yelp) og Deepankar Tiwari (Head of Uber Asia) som medlemmer. Det danske co-founder-team er ligeledes erfarent og tæller tidligere management, digitale direktører og projektledere fra bl.a. DR, Ørsted, Patriksson Group og Joe & The Juice. Ambitionerne er høje – også for den nærmeste fremtid:

Der er mere end 60 mio. yoga-udøvere i USA og Europa, så markedet er gigantisk, og vores produkt er en- til-en globalt og kræver ikke lokale tilpasninger. Efter nogle måneders stresstest i Norden er det hensigten, at HelloYoga skal til USA og UK, forhåbentlig allerede i oktober. Vi glæder os til at prøve kræfter med det globale marked og sprede sundhed og glæde via yoga, afslutter CEO Adam Hjorth.

HelloYoga launcher fredag d. 21. juni kl. 9 på web og APP til både iOS og Android tilføjes juli.

Press photos

Portrait: https://we.tl/t-wlepmRYPQv

Product: https://we.tl/t-wF3TcGDR4b

Logo

HelloYoga-Black copy.png
 
 

For spørgsmål kontakt CMO Lou Thatt på 27 52 93 30 / lou@helloyoga.com

For press inquiries contact CMO Lou Thatt at 27 52 93 30 / lou@helloyoga.com